Skip to main content

Beste ouders/verzorgers,

We blikken terug op een prachtig Jambovo! Samen hebben we er een geweldig kamp van gemaakt. Nu is het tijd voor de zomervakantie, en vanaf zaterdag 7 september starten we weer met de eerste opkomst van het nieuwe seizoen!

Traditiegetrouw vindt in de derde week van het jaar, dit jaar op 21 september, het overvliegen plaats. Hierbij zullen de oudste leden van de speltak en ook sommige leiding wisselen van speltak. Hierover zal ter zijner tijd een apart bericht verschijnen met alle informatie.

De week daarna, op 28 september, zijn jullie uitgenodigd voor de ouderavond.
Om 17.00 uur zal het bestuur van Scouting ’t Volbert een bijeenkomst houden voor alle aanwezigen. Zij zullen aftrappen met een met een uitleg over wat scouting inhoudt en hoe wij scouting uitvoeren binnen ’t Volbert. Deze algemene presentatie is nuttig voor alle ouders, maar vooral voor ouders die nieuw zijn binnen scouting.

Vanaf 17.20 uur zullen we in aparte groepen met de speltakken verdergaan. Uw aanwezig wordt hierbij, ook als u al langer bekend bent met scouting of binnen de vereniging erg op prijs gesteld. Dit moment geeft u namelijk de gelegenheid om kennis te maken met het nieuwe leidingteams en de leiding kan hier ook kennis maken met u.
Zij zullen vertellen over de specifieke gebruiken en regels binnen de speltak en welke spullen uw kind nodig heeft tijdens de opkomst en op kamp. Ook vertellen zij hoe de communicatie kanalen lopen, bij wie u terecht kunt met vragen en hoe Scouting Online (SOL) werkt.

Dus zet de ouderavond op 28 september alvast in de agenda voor na de zomer!
Wij verzorgen uiteraard iets lekkers tijdens de avond en een knetterend kampvuurtje achteraf! U bent dan van harte uitgenodigd nog even te blijven hangen.

Geniet van uw vakantie en tot na de zomer!

Met vriendelijke groet,
De Leiding

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?