Skip to main content

Guten Tag liebe Volbert-Freunde!

De eerste bladeren kleuren alweer oranje en goudbruin, de warme truien komen tevoorschijn, en meneer Spillebeen vindt al steeds vaker paddenstoelen om vrolijk op heen en weer te wippen. Dat kan maar één ding betekenen: de Herfsthike staat weer voor de deur!

Struinen door de herfstbladeren met goed gezelschap, je brandertje en nét iets te veel bakleverworst, dat is wat er traditiegetrouw ook dit jaar weer op het programma staat voor tientallen Volberteers, oud-leden en vrienden in het tweede weekend van de herfstvakantie.

Van vrijdag 1 november tot zondag 3 november zijn alle Volberteers en hun vrienden die hun eigen spullen kunnen dragen, van harte welkom om mee te doen aan de Herfsthike 2024. Deelnemers jonger dan 14 jaar moeten zelf voor een 18+ begeleider zorgen.

Dit jaar trekken we naar onze oosterburen, waar we in drie dagen zo’n 70 kilometer zullen hiken door de historische slagvelden van het Teutoburgerwoud, het gebied waar de Germaan Arminius in 9 na Christus de machtige Romeinen een verpletterende nederlaag toebracht.
Zoals altijd zorgt de organisatie voor de route en twee overnachtingslocaties. Als deelnemer regel je zelf je eten en iets om droog onder te kunnen slapen.

Aanmelden kan via de onderstaande knop!
Ik meld me aan!

Na je aanmelding ontvang je een uitnodiging voor de WhatsApp-groep met alle deelnemers van de Herfsthike. Voorafgaand aan de hike sturen we je de routekaarten per e-mail toe, zowel als .PDF als .GPX bestand

We kijken er enorm naar uit om jullie allemaal te zien in het prachtige Duitsland. Auf Wiedersehen!

Eine kräftige Linke,

Thomas en Evert-Jan

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?