Skip to main content

Beste ouders/verzorgers,

Alle overvliegers zijn afgelopen weekend tijdens het overvliegspektakel op sublieme wijze overgevlogen, en dat betekent dat morgen de eerste opkomst in de nieuwe speltak-samenstelling zal zijn!

Na de opkomst organiseren wij, zoals eerder aangekondigd, een ouderavond waarvoor u allen van harte bent uitgenodigd.
Om 17.00 uur zal het bestuur van Scouting ’t Volbert een presentatie houden voor alle aanwezigen. Zij zullen beginnen met een uitleg over wat scouting inhoudt en hoe wij scouting binnen ’t Volbert uitvoeren. Deze algemene presentatie is nuttig voor alle ouders, maar vooral ook zeker voor ouders die nieuw zijn binnen scouting!

Vanaf 17.20 uur gaan we in aparte groepen verder met de speltakken. Uw aanwezigheid wordt hierbij, ook als u al langer bekend bent met scouting of de vereniging, zeer op prijs gesteld. Dit moment geeft u namelijk de gelegenheid om kennis te maken met de nieuwe leidingteams, en de leiding kan ook kennismaken met u.
Zij zullen vertellen over de specifieke gebruiken en regels binnen de speltak, en welke spullen uw kind nodig heeft tijdens de opkomst en op kamp. Ook vertellen zij hoe de communicatiekanalen verlopen, bij wie u terecht kunt met vragen en hoe Scouting Online (SOL) werkt.

Uiteraard zorgen wij voor iets lekkers en een vrolijk knisperend kampvuurtje achteraf! U bent dan van harte uitgenodigd om nog even te blijven hangen.

Tot morgen!

Met vriendelijke groet,

De Leiding

 

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?