Skip to main content

Beste ouders/verzorgers van de welpen- en scouts meiden,

Dit jaar gaan we iets nieuws doen, we gaan namelijk met beide meiden-speltakken op najaarskamp. Dit doen we om verschillende redenen: onze eerste reden is dat het natuurlijk hartstikke gezellig is om samen op kamp te gaan. Daarnaast zijn we van mening dat het goed is dat de welpen-meiden vast een idee krijgen hoe het er aan toe gaat bij de scouts meiden, en dat alle meisjes elkaar eens leren kennen. Op deze manier verkleinen we de drempel wanneer de welpen-meiden overvliegen naar de scouts-meiden. Als laatste reden hebben we dat er bij de scouts-meiden op het moment niet genoeg leiding beschikbaar is om mee te gaan op kamp, dus hebben we op deze manier een mooie oplossing bedacht. We zullen verschillende activiteiten samen doen en verschillende activiteiten apart doen, we slapen in hetzelfde clubhuis.

Voor de scouts-meiden zal dit kamp zal plaats vinden  van vrijdag 24 t/m zondag 26 november. Voor de welpen-meiden vindt het kamp plaats van zaterdag 25 t/m zondag 26 november. De rest van de info over het kamp volgt snel, via een bericht op de site.

Met vragen kunt u altijd terecht bij de contactpersoon uit het leidingteam van uw dochter (Joster voor de Scouts-meiden, Karlijn voor de Welpen-meiden).

Wij hebben er al zin in!

Met vriendelijke groeten,

Het leidingteam van de scouts-meiden

Het leidingteam van de welpen-meiden

 

 

 

 

 

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?