Skip to main content

Beste ouders en leden,

Het nieuwe seizoen is begonnen, er staan weer mooie activiteiten op het programma.

Onze eerste grote activiteit is het overvliegen op zaterdag 28 september. De jeugdleden die overvliegen hebben dat van hun leiding inmiddels gehoord, en maken zich klaar voor het overvliegen. Graag nodigen we alle ouders uit om te komen kijken bij het overvliegen. Houdt de zaterdagmiddag dus vrij, zeker als uw kind overvliegt!

Kort na het overvliegen is het ook weer tijd voor de ouderavond. Op zaterdag 12 oktober om 19:00 uur bent u van harte welkom. Tijdens de ouderavond kunt u foto’s en filmpjes van de afgelopen zomerkampen bewonderen, bijpraten met de leiding en vragen stellen aan de leiding van uw kind. De leidingteams veranderen behoorlijk na het overvliegen, dus dit is een mooie kans kennis te maken met de nieuwe leiding van uw kind. U krijgt tijdens de ouderavond informatie over de activiteiten van komend scouting jaar. Ook heeft u tijdens de ouderavond de mogelijkheid om uzelf aan te melden als vrijwilliger voor een kamp of activiteit.

Aan het begin van de zomervakantie 2020 zal de 9e JamboVo (Jamboree Volbert) plaatsvinden. Dit is ons vierjaarlijkse groepskamp. Een unieke ervaring waar elke Welp, Scouts en Explorers bij wil zijn!

De opkomsten, kampen, en de JamboVo staan in de jaarkalender op onze website www.volbert.nl . Daarom adviseren wij u om goed te kijken naar de kalender op onze website. U kunt op volbert.nl/kalender de algemene kalender bekijken, en op de speltakpagina de kalender van de speltak van uw kind. Wanneer u op de knop “+ Google Calendar” klikt, dan kunt u de kalender toevoegen aan uw Smartphone, tablet of Gmail-account.

Wij hebben heel veel zin in dit nieuwe scoutingjaar!

Met stevige groet,
Leiding en bestuur Scouting ’t Volbert

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?