Skip to main content

Beste Volbertleden,

Over een paar weken is het alweer zo ver, dan wordt er weer een mooie en gezellige Herfsthike gelopen!

De Herfsthike is een jaarlijkse wandeltocht van drie dagen in de herfstvakantie. Daarbij wandelen we met bepakking over een prachtige route. De Herfsthike wordt georganiseerd voor iedereen vanaf 11 jaar: scouts, explorers, stam, SOS, leiding, kader, ouders en andere belangstellenden.

Dit jaar zal de Herfthike worden gelopen op vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 oktober.

Iedereen die wil, en dit kan, mag hier aan meedoen. Je loopt met je groepje volledig zelfstandig. Je zorgt voor je eigen spullen, je eigen eten, je eigen tentje en je eigen veiligheid. De organisatie zorgt alleen voor een mooie route en een plek waar je je tent op kunt zetten. Wil je als scout (t/m 14 jaar) meelopen, dan moet er een volwassene (bijvoorbeeld een van je ouders) met je meedoen.

Dit jaar gaan we gezellig wandelen in het Drents-Friese Wold. Nadere info over de route etc. volgt nog. Wij verwachten dat de route zo’n 20-25 km per dag zal zijn.

De kosten zullen ongeveer 10-15 euro p.p. bedragen voor het hele weekend. Dit is voor het routeboekje en de overnachtingen.

Lijkt dit alles je super gaaf? Geef je dan op door Henryk te mailen op herfsthike@volbert.nl. Als je je hebt ingeschreven volgt verdere info zo spoedig mogelijk. Voor vragen kun je natuurlijk altijd even contact opnemen.

We hopen dat iedereen er al weer veel zin in heeft en zien jullie graag op het startpunt.

Groeten,
De Herfsthike commissie 2019

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?