Skip to main content

Beste scouts en ouders/verzorgers,

We gaan op zomerkamp!

Vanaf 10 tot en met 17 juli 2021 staat de gehele week weer vol leuke activiteiten. Het kamp zal gezamenlijk zijn met alle scouts (jongens en meiden).


Waar

Het zomerkamp zal dit jaar plaats vinden in de buurt van Gorssel (tussen Deventer en Zutphen) bij Scoutinggroep st. Joris locatie Lindeboomstraat.

Lindeboomweg 6b
7213 LS Gorssel
Nederland


Wanneer

De scouts mogen op zaterdag 10-07-21 worden gebracht tussen 13:30 en 14:00. Vanwege corona werken wij ook dit jaar weer met een kiss & drive. De kinderen worden bij de ingang opgevangen door de leiding, ouders mogen niet het terrein op. Op 17 juli mag u uw kind weer om 11:30 ophalen. Wij zullen zorgen dat alle spullen dan klaar staan zodat de kinderen zo mee kunnen. Ouders hoeven op die manier niet het terrein op.


Thema

We gaan dit jaar op Expeditie Robinson! Bereid je dus goed voor, haal je kennis over survivallen weer bovenwater en train je hersenen voor moeilijke puzzels, vergeet uiteraard ook je themakleding niet!


Paklijst

  • Stevige rugzak/hiktas (om alles in te doen)
  • Uniform en das
  • Bidon of Drinkfles totaal 1,5 Liter
  • Vuilniszak
  • Dagrugzak
  • Slaapzak
  • Matje en eventueel een isolatiematje
  • Jas & regenkleding
  • Voldoende kleding (maar zeker niet te veel)
  • Set kleding die vies mag worden
  • Warme kleding voor ’s avonds
  • Kleren voor bij het kampvuur
  • Droge reserve sokken
  • Waterdichte ingelopen (hike)schoenen waar de scout lang op kan lopen
  • Zwemkleding en strandhanddoek
  • Voldoende sokken
  • Pyjama
  • Toiletspullen
  • Handdoek
  • Zonnebrandcrème
  • Anti-muggenmiddel
  • Theedoek
  • Zaklamp
  • Zakmes
  • Bagagespin
  • Themakleding Expeditie Robinson
  • Bord, mok & bestek (graag voorzien van naam)
  • Eventuele medicijnen  (moeten onder medische gegevens vermeld staan in SOL).
  • Iets om mee te vermaken, (spel, boek etc.);
  • Iets lekkers voor de leiding 😉

Deelname

We hopen natuurlijk dat alle scouts meegaan op dit onwijs leuke zomerkamp. Inschrijven kan via deze link (PS. Vergeet niet je T-shirt maat in te vullen!). Inschrijven kan tot en met dinsdag 6 juli, dit is tevens de deadline voor het betalen van de kampbijdrage. Wilt u uw kind na 6 juli nog inschrijven, overleg dat dan even met een leiding. Deze zal u laten weten of deelname nog mogelijk is.


Medische informatie/kampbijdrage

De kampbijdrage voor dit kamp is €130,-. Dit kan o.v.v. de voor- en achternaam van de scout overgemaakt worden naar de bankrekening: NL60 RABO 0103 2672 12 t.n.v. Scouting ’t Volbert. Bij het ontvangen van de kampbijdrage gaan wij ervan uit dat de medische informatie op SOL volledig is ingevuld, de ouder/verzorg(st)er draagt hier zelf verantwoording voor. Dit is nu extra belangrijk i.v.m. het coronavirus, zonder aanvullende medische informatie is deelname aan het kamp niet mogelijk. Wij vragen u om hierbij ook te controleren of de rest van uw gegevens nog up-to-date zijn (e-mailadres, telefoonnummer, etc.).

We vragen u om eventuele medicijnen aan het begin van het kamp te overhandigen aan de leiding en hierbij de frequentie en de hoeveelheid van het medicijngebruik aan te geven. Dit mag ook in de medische informatie in SOL.


 

Contact

Voor afmeldingen, vragen en opmerkingen kunt u een mailtje sturen naar teun.brookhuis(at)volbert.nl. Mocht u tijdens het kamp dringend contact met ons willen opnemen, dan kunt u gebruik maken van het volgende noodnummer: 06 57 870 900.

 

Wij hebben er al zin in!

Met vriendelijke groet,

De scoutsleiding

Pim, Joppe, Teun P., Mustafa, Teun B., Karlijn en Lisa

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?